Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Interieur

De perfecte vloerkeuze voor verschillende interieurstijlen

De keuze van de vloer speelt een cruciale rol bij het creëren van de gewenste sfeer en uitstraling in een ruimte. Verschillende interieurstijlen vragen om verschillende soorten vloeren die het beste passen bij de esthetiek en functionaliteit van de ruimte. Let daarom goed op voordat je jouw PVC vloer voor u woning in Oudenbosch laat leggen, want er zijn meerdere opties.

Modern

Voor een moderne inrichting zijn PVC-vloeren een uitstekende keuze. PVC-vloeren bieden een breed scala aan ontwerpopties, van hout- en steen effecten tot abstracte patronen. Ga voor strakke en minimalistische vormen en kies voor een PVC-vloer met een glanzende afwerking om een eigentijdse uitstraling te creëren.

Scandinavisch

De Scandinavische stijl staat bekend om zijn minimalistische en lichte uitstraling. Houten vloeren passen perfect bij deze stijl. Kies voor lichte houtsoorten, zoals eiken of esdoorn, met een matte afwerking. Het natuurlijke karakter van hout voegt warmte toe aan de ruimte en creëert een gezellige sfeer.

Industrieel

Bij een industriële stijl past een betonnen vloer perfect. Betonnen vloeren geven een rauwe en stoere uitstraling aan de ruimte. Je kunt kiezen voor gepolijst beton voor een strakke look of voor een onafgewerkte betonvloer voor een meer ruwe en industriële uitstraling. Combineer de betonnen vloer met metalen accenten voor een complete industriële look.

Rustiek

In een rustieke inrichting komt de natuurlijke schoonheid van materialen naar voren. Houten vloeren passen perfect bij deze stijl. Kies voor brede planken met een verouderde afwerking voor een authentieke en landelijke uitstraling. Natuurlijke houttinten, zoals eiken of walnoot, voegen warmte en karakter toe aan de ruimte.

Bohemian

De bohemian stijl draait om kleur, patronen en eclectische combinaties. Tapijten passen goed bij deze stijl, omdat ze comfort en textuur toevoegen. Kies voor kleurrijke, etnische tapijten met interessante patronen en texturen. Je kunt ook kiezen voor een mix van verschillende tapijten voor een speelse en artistieke uitstraling.

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button