Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Tips

Hoe je een epoxy tafel kunt combineren met vloerkleden voor een stijlvolle look

Een epoxy tafel is een prachtig en modern meubelstuk dat een echte eyecatcher is in je woonruimte. Maar hoe kun je zo’n tafel het beste combineren met vloerkleden? In dit blog geef ik je tips over hoe je vloerkleden kunt gebruiken om een epoxy tafel nog meer tot zijn recht te laten komen en geef ik voorbeelden van verschillende vloerkleden die passen bij verschillende woonstijlen.

Vloerkleden met dimensie voor industrieel wonen

Voor een industriële stijl is een vloerkleed in een natuurtint een perfecte match. Kies voor een vloerkleed met donkere tinten, zoals grijs, zwart of bruin. Bij deze woonstijl draait het vaak allemaal om grovere texturen, naast dat er veel gebruik wordt gemaakt van hout en zwarte, metalen elementen. Kies bijvoorbeeld een stoer vloerkleed uit voor je zithoek met een langharige pool als je kleinere epoxy bijzettafels hebt.

Scandinavisch wonen met een wollen vloerkleed

Voor een Scandinavische stijl is een vloerkleed in neutrale tinten zoals beige. Het is belangrijk om te onthouden dat bij een Scandinavische stijl, natuurlijke elementen zoals hout veel terugkomen. Houd hier als dat mogelijk is dus ook rekening mee bij het kiezen van je epoxy tafel, zodat alle elementen samen kunnen komen tot een interieur waar je pas écht tot rust komt! Een vloerkleed gemaakt van natuurlijke materialen zoals wol is dan ook een perfecte keuze bij deze woonstijl.

Moderne stijlen en kleden in neutrale tinten

Voor een moderne stijl is een vloerkleed in een neutrale tint een perfecte match. Kies voor een vloerkleed in wit, zwart of grijs. Voor een vloerkleed met een moderne stijl, kun je het beste kiezen voor een kleed met een lage pool. Kenmerkend aan deze hippe stijl zijn namelijk rechte lijnen, waardoor een rechthoekig vloerkleed met een lage pool de perfecte keuze is.

Bohemian stijl vloerkleden

Voor een Boheemse stijl is een vloerkleed met een opvallend patroon een perfecte match. Kies voor een vloerkleed met veel kleur en opvallende patronen. Leg het vloerkleed onder de epoxy tafel, zodat deze mooi in het midden van de ruimte staat. Kies voor een groter vloerkleed, zodat deze de hele zithoek omvat. Hierdoor ontstaat er een speelse en kleurrijke uitstraling.

Je tafel komt tot zijn recht met een vloerkleed

Als je een epoxy tafel in huis hebt, is het belangrijk om deze op de juiste manier te combineren met vloerkleden. Door de juiste stijl en grootte van het vloerkleed te kiezen, kun je een epoxy tafel nog meer tot zijn recht laten komen. Of je nu gaat voor een industriële, Scandinavische, moderne of Bohemian stijl, er zijn vloerkleden beschikbaar die perfect passen bij jouw woonstijl. Door een vloerkleed in de juiste grootte te kiezen en deze op de juiste plek te leggen, kun je een gezellige en stijlvolle uitstraling creëren!

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button