Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Wonen & Tuin

Werkt een magnetische waterontharder met evenveel effect?

Waterontharders worden steeds populair. Ze hebben een effectieve en fijne werking. Het is een goede toevoeging op jouw waterleiding. Wij snappen natuurlijk waarom de waterontharders steeds vaker worden aangeschaft. Woon jij in Breda en wil je nog een waterontharder kopen? Doe dat dan, ze brengen een hoop voordelen met zich mee. Er bestaan ook magnetische waterontharders, maar werken deze ook zo effectief? Wij leggen het jou uit in deze blog.

Wat is de werking van een magnetische waterontharder?

Zoals we weten zorgt een waterontharder ervoor dat het harde water in jouw waterleidingen weer zacht wordt. Het fijne aan een waterontharder is dat ze op heel jouw waterleiding aangesloten worden en jij dus al het water in jouw woning filtert. Ht filtert kalk, chloor en andere onzuiverheden uit het water. Door een waterontharder aan te schaffen heb jij dus geen last meer van kalkaanslag op jouw apparatuur. Kalkaanslag heeft nadelige gevolgen op jouw huishoudelijke apparaten en dit wil je niet. Je wilt natuurlijk ook dat jouw apparaten lang mee gaan, fris zijn en hun kwaliteit behouden. Daarnaast zorgt een waterontharder er ook voor dat jij een minder hoge stroomrekening hebt. Door deze reden kiezen ook veel mensen voor een waterontharder. Het is zeer voordelig. Een magnetische waterontharder plaats je ook op de waterleiding. Een magnetische waterontharder voorkomt dat in het water opgeloste deeltjes zich combineren met carbonaat. Als deze delen met elkaar combineren ontstaat er kalksteen. De ontharder zorgt ervoor dat het klak niet kan blijven plakken. Er kan dan alsnog kalk door jouw huishoudelijke apparaten. Een magnetische waterontharder is wel goedkoper vergeleken met de normale waterontharder. 

Waar plaats je de magnetische waterontharder?

Je moet de magnetische waterontharder plaatsen zo dicht mogelijk bij je kranen en watertoevoerleiding. Dit kan dan bijvoorbeeld bij het afwasmachine of wasmachine. Dit systeem laat je installeren door een installateur. Bij softwatersystems kan je onder andere zo’n ideale waterontharder kopen!

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button