Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Wonen & Tuin

Uw droomhuis inrichten!

Je hebt je droomhuis gevonden? Dan volgt, na alle financiële en verhuis-perikelen, het leukste van dit traject: het inrichten. Welke stijlen zijn er, waar bespaar je op en waar kunnen we verduurzamen?

Duurzamer wonen: een verkoopargument

Een huis verkopen in Dordrecht of een andere populaire stad is geen uitdaging omdat de kopers meestal in de rij staan. De kunst is het opdrijven van de prijs, zodat er een mooie winst gemaakt wordt die je weer in je nieuwe onderkomen kunt stoppen. Veelal doen huizenverkopers dit door de duurzaamheid van de woning onder de loep te nemen. Van deugdelijke isolatie tot zonnepanelen, van dubbel glas tot watertank in de tuin, er zijn tal van investeringen om een huis beter in de markt te zetten.

Besparen

Verduurzamen gaat vaak hand in hand met besparen. Niet alleen op energie, ook op geld bij het inrichten. Tegenwoordig kiezen nieuwbakken huizenbezitters, ook vanwege de hoge hypotheek, voor alternatieve manieren om de boel in te richten. Kringloopwinkels zijn populaire plekken geworden, hier vind je immers eerder unieke items dan op de winkelboulevards. Ook het opknappen van vintage meubilair is een trend. Zo wordt het onaangename niet verenigd met, maar juist omgetoverd in het aangename.

Woonkeuken: lekker rommelig

De trendy stijlen van het moment zijn landelijk en natuurlijk. Hout is aan een comeback bezig en hot item is de woon- of leefkeuken, waarin niet alleen gekookt maar ook gegeten, geborreld, gekletst, gespeeld en gewerkt wordt. De verlichting bestaat daarin grotendeels uit het daglicht dat door het glazen plafond naar binnen komt, evenals vaak de verwarming. Zo’n keuken en daarmee het hele huis mag weer wat rommeliger, zoals in de jaren ’90, toen een allegaartje van stijlen hip was. Vanzelfsprekend komt dit ook voort uit de hang naar een combinatie van design en tweedehands.

Zakelijker, hotel-achtig

Niet iedereen houdt van zo’n ongedwongen interieur, sommige mensen maken er het liefst een woning met hotel-achtige allure van. Strak, zakelijk, luxe en mondain. In deze stijl is bijvoorbeeld een donkere wand gecombineerd met bronskleurige accessoires weer helemaal in.

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button