Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Wonen & Tuin

Met behulp van deze tips heb jij straks de mooiste tuin van de straat!

Thuis hoor je na een zware werkdag tot rust te kunnen komen. Even je werk naast je neerleggen en samen met je partner terugkijken op de dag. Hoe lekker is het om dit in de tuin te kunnen doen. Een lekker drankje, wellicht een hapje en genieten van de avondzon. Als je tuin momenteel niet leuk is ingericht of zelfs een zooi is, dan is het zeer aan te raden om daar verandering in te brengen. In dit artikel geven we tips die je kunt gebruiken voor het omtoveren van je tuin, bijvoorbeeld na het verhuizen!

Ruim de tuin op en begin opnieuw!

Helaas is men al snel geneigd om een oude en versleten tuin op te vrolijken. Er worden bijvoorbeeld leuke meubels en accessoires gekocht, maar voor de rest blijft het een zooi. Om echt te kunnen genieten van je tuin, is het zeer aan te raden om opnieuw te beginnen. Begin met je tuin leeghalen en zorg ervoor dat de basis straks is. Plaats indien nodig nieuwe (bak)stenen en reinig alles grondig. Gooi daarnaast zo veel mogelijk van de oude spullen weg en denk alvast na over de nieuwe inrichting.

Mocht je een zeer grote tuin hebben dan kan het erg veel werk zijn om je tuin leeg te halen. Wellicht is dat ook de reden geweest dat de tuin momenteel niet netjes is. Mocht je weinig tijd hebben en je tuin toch willen opknappen, dan is het verstandig om hier een externe partij voor in te schakelen. Zo kun je een tuin voor relatief weinig geld leeg laten halen door vakmannen. 

Bepaal vooraf je budget en splits het budget op

Een probleem dat ook erg vaak voorkomt, is dat er vooraf niet goed na wordt gedacht over het budget. Pas na het kopen van enkele dure meubels komt men dan tot de ontdekking dat er niet genoeg geld is om de tuinverbouwing af te maken. Om dit te voorkomen is het verstandig om van tevoren een budget te bepalen. Knip dit budget vervolgens op in delen. Reserveer bijvoorbeeld 3000 euro voor meubels, 500 euro voor accessoires en nog eens 500 euro voor planten. Ga pas na het bepalen van je budget op zoek de producten. Wees tijdens deze zoektocht zeer kritisch en probeer geld te besparen. Aan het einde van de verbouwing kan dit ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld net wat meer leuke accessoires kunt aanschaffen.

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button