Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Wonen & Tuin

Is een jacuzzi goed voor je gezondheid?

Een jacuzzi in de tuin is natuurlijk een ieders droom. Het is een manier om heerlijk in de eigen tuin te kunnen ontspannen zonder helemaal naar een spa te hoeven. Maar is er naast ontspanning ook nog enig gezondheidsvoordeel te behalen met het hebben van een jacuzzi?

Ontspanning van spieren en gewrichten

Een warm bad kan ervoor zorgen dat je spieren en gewrichten helemaal los komen. Bijna net zo goed als dat je een professionele massage zou krijgen. Ontspanning van de spieren en gewrichten is erg belangrijk voor mensen die veel sporten, omdat het spierpijn kan verminderen. Maar ook voor oudere mensen kan een bubbelbad erg gezond zijn, omdat het de gewrichten soepel houdt. Ook als je een baan hebt waarbij je vaak in eenzelfde houding zit (achter een bureau op kantoor) of fysiek zwaar werk doet (waarbij je spieren flink bezig zijn) dan kan het een goede investering zijn om ’s avonds in het bubbelbad te gaan zitten, zodat je spieren weer helemaal tot rust kunnen komen.

Tegen de stress

Door het warme water zal je merken dat je erg ontspannen raakt. Dit is goed tegen de stress. Sommige artsen zeggen dat stress over een paar jaar doodsoorzaak nummer één zal zijn. Veel stress verhoogt namelijk de kans om ziek te worden. Het is daarom belangrijk voldoende te ontspannen, een bubbelbad kan hierbij helpen.

Als je veel stress hebt, gaan je spieren en gewrichten ook vast zitten, waar het bubbelbad dus ook weer tegen helpt.

Aromatherapie

Sommige mensen zweren bij kruiden en etherische olie om allerlei problemen te verhelpen. Zo zou lavendelolie er bijvoorbeeld voor zorgen dat je rustig wordt en lekker kunt slapen. Nu kan je in je eigen bubbelbad ook je eigen aromatherapie creëren. Dit doe je simpelweg door een paar druppeltjes natuurlijke olie toe te voegen aan het badwater. Op deze manier kan je heerlijk ontspannen in je eigen bad.Een bubbelbad kan er dus voor zorgen dat jij ontspannen, vrolijk en zorgeloos in het leven staat. Ben jij al overtuigd? Koop dan nu je jacuzzi van Elite Wellness en wellicht zit jij over een paar weken met een glaasje bubbels volop te genieten in je eigen bubbelbad!

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button