Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Wonen & Tuin

De voordelen van een woonunit

Denk je erover na om een woonunit aan te schaffen voor in de achtertuin? Dan vertellen we je in dit artikel van welke voordelen je geniet als je een container unit voor wonen en slapen koopt of huurt. Zo haal jij straks zeker weten alles uit je woonunit!

Ideaal tijdens een verbouwing

Als je binnenkort je huis gaat verbouwen, doe je er goed aan om een woonunit te huren. Zeker wanneer het een grote, langdurige verbouwing betreft of wanneer je de slaap- of badkamer gaat verbouwen biedt een woonunit uitkomst. Zodra jouw niet bewoonbaar is door werkzaamheden, mag je vergunningsvrij een woonunit in de tuin plaatsen. Zo kun je rustig wonen, slapen en douchen zonder in de puin te zitten. Een woonunit huren doe je gemakkelijk bij bedrijven als Dit Is Plek, waar je verschillende soorten units vindt of zelfs op maat kunt laten maken.

Vang een familielid op

Heb je familie die tijdelijk een onderkomen nodig heeft? Het kan zijn dat jouw dierbare tijdelijk geen woonplek heeft, bijvoorbeeld door een scheiding. Zeker in een tijd waarin het erg lastig is om snel een geschikte woning te vinden, biedt een woonunit uitkomst. Ook kun je een zorgunit in de tuin laten plaatsen; hierdoor kan jouw familie die zorg nodig heeft in de vertrouwde omgeving blijven wonen en wordt het makkelijker om als mantelzorger op te treden. Door een container unit voor wonen en slapen in je achtertuin te plaatsen, vang jij jouw familielid goed op en kun je hem of haar echt een dienst bewijzen. Als dat niet mooi is!

Verhuren als AirBnB

Wist je dat je een woonunit ook mag verhuren als AirBnB? Bij deze! Wanneer je een grote woonunit plaatst, heb je daar een omgevingsvergunning voor nodig. Kleinere units mogen vergunningsvrij geplaatst worden, wat heel handig is als je de unit graag wilt verhuren als tijdelijk onderkomen voor toeristen. Door de woonunit als AirBnB te verhuren, verdien je de investering die je erin gemaakt hebt ook nog eens makkelijk terug.

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button