Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Tips

Zo maak jij je ultieme man cave

Heb jij ook zo’n enorme behoefte aan een eigen plekje in huis waar je gewoon je ding kunt doen? Denk aan het ongegeneerd zitten in je onderbroek achter een spelcomputer, hobby’s beoefenen en chillen met vrienden? Dat begrijpen wij als geen ander. Niks is fijner dan het hebben van een plek waar je heerlijk jezelf kunt zijn. Even afgezonderd van misschien wel je partner, stress van werk of gewoon omdat het kan. Gelukkig kun je dit zelf creëren, maar hoe? Door een geweldige man cave te bouwen! In dit artikel leggen wij jou helemaal uit hoe je tot jouw ultieme man cave komt, dus lees snel verder voor meer informatie.

Kies je ruimte

Allereerst is het van belang een ruimte te kiezen waar jij je man cave kan bouwen. Denk aan een logeerkamer die amper gebruikt wordt, garage of zolderkamer. Merk je dat je beperkte ruimte hebt om dit te realiseren? Denk dan meer ‘out of the house’, misschien is het wel mogelijk om in de tuin de schuur om te bouwen tot een mannengrot. Is dat ook niet mogelijk? Wellicht dat je een goedkope ruimte ergens kunt huren waar je jouw eigen plekje helemaal van kunt maken. De kunst is om eerst vooral conceptueel te denken en daarna gaat kijken wat er wel of niet mogelijk is.

Moodboard

Zeker niet onbelangrijk is het inrichten van je man cave. Maar hoe pak je dat nou aan? Heel simpel: begin met het maken van een moodboard. Hierin kun je al jouw ideeën, smaken en interesses op kwijt. Denk aan je favoriete kleuren, woonstijlen of seizoen. Maar ook kun je jouw hobby’s erin terug laten komen als: voetbal, muziek maken, formule 1, dansen, breien, gamen noem maar op. In deze fase is het belangrijk om zo veel mogelijk idee te verzamelen die aansluiten bij jou identiteit. Dit maakt het alleen maar makkelijker om jouw mancave helemaal in te richten op de manier jij wenst.

Inkopen doen

Staat je moodboard als een huis? Dan is het tijd om alle producten en materialen te kopen die nodig zijn. Denk aan de vloeren die je graag in je man cave wilt hebben als: laminaat betonlook of laminaat houtlook. Of het bankstel waar jij jezelf al helemaal languit op ziet liggen. Maar misschien moet je ook wel veel materialen inkopen omdat je de man cave helemaal vanuit niks moet opbouwen.

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button