Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Tips

Je huis verkopen nu de markt afkoelt

Afgelopen jaren was het verkopen van een woonhuis zeer eenvoudig. Door de woningcrisis werd er op veel woningen flink overboden en zelfs kluswoningen werden snel verkocht. Echter is nu de hypotheekrente flink aan het stijgen wat overbieden een stuk zeldzamer maakt. Huizen staan al iets langer te koop en er wordt in sommige gevallen al onder de vraagprijs geboden. Maar hoe zorg jij er nu voor dat jij de woning snel verkoopt?

Geen verborgen gebreken

Zorg dat er geen verborgen gebreken zijn aan de woning. Denk bijvoorbeeld aan een verstopte riolering of een lek dak. Je woning moet in goede staat zijn, wil je deze snel verkopen. Voor een rioolinspectie kun je bijvoorbeeld het ontstoppingsbedrijf DG Riooltechniek bellen. Zij inspecteren het riool op professionele wijze en geven indien nodig een advies op maat. Voor meer vragen kun je altijd contact opnemen met DG Riooltechniek.

Poetsen en bakken

Voorafgaand van een bezichtiging is het van groot belang dat je de woning zuiver achterlaat. Denk niet dat een keer stofzuigen en dweilen voldoende is, zeker niet bij woningen in het hogere segment. Laat de ramen professioneel wassen en vergeet zeker de oven niet te poetsen. Veel bezoekers controleren de oven, is hij zuiver dan weet je dat de personen die er wonen goed voor de woning zorgen. Wij hebben tijdens onze bezichtiging de tip gebruikt om een appeltaart te bakken voor de bezichtiging, ons hele huis rook zalig. 

Vraag tips aan een interieurstylist

Voordat je direct foto’s van je woning online gooit is het verstandig om deze zo professioneel mogelijk te maken. Vraag of een interieurstylist langs kan komen voor een korte tour en vraag wat tips over welke meubels er wel of niet op de foto mogen. Sommige meubels nemen namelijk een hoop ruimte in beslag en het is in dat geval verstandig om ze buiten de foto te plaatsen. Zo lijkt de woonruimte groter en zijn mensen sneller geneigd om een bezichtiging in te plannen.

Conclusie

Zorg ervoor dat de woning in goede staat is, opgeruimd en dat de foto’s er goed uit zien. Bedenk jezelf ook dat foto’s meer zeggen dan woorden. Je gaat zelf ook niet naar een huis kijken waar je op de foto’s van tegenvallen, toch?

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button