Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Tips

Helpt een garagedeur tegen inbraken?

Een van de vervelendste gebeurtenissen die je als woningeigenaar mee kunt maken, is dat er bij jou thuis wordt ingebroken. Veel criminelen kiezen voor een raam of, als je die hebt, een garagedeur om zich toegang te verschaffen tot een woning. Dat zijn namelijk bij veel woningen kwetsbare plekken, bijvoorbeeld omdat er niet goed dicht of op slot worden gedaan. Zorg daarom dat je ramen en deuren altijd goed afsluit in de avond en zeker ook als je een of meer dagen op pad gaat. Maar er is natuurlijk nog wel meer wat je kunt doen. Wist je bijvoorbeeld dat goede garagedeuren, zoals garagedeuren van EDB Bakx, kunnen helpen om inbraak te voorkomen via de garage? Het antwoord op de vraag in het artikel hebben we dus al verklapt. Maar hoe kunnen garagedeuren beschermen tegen inbraak? Aan welke kenmerken moeten ze dan voldoen? Je leest het in dit blog!

Goede garagedeuren zijn niet stuk te krijgen

Een belangrijk kenmerk dat ervoor zorgt dat garagedeuren van EDB Bakx inbraak kunnen voorkomen, is het sterke materiaal waar garagedeuren van gemaakt zijn. De meeste deuren zijn van staal, aluminium of sterk kunststof gemaakt en daardoor niet kapot te krijgen. Ook niet met het gebruik van veel geweld. Als inbrekers zien dat ze met een kwalitatief goede garagedeur van doen hebben, geven ze vaak bij voorbaat de hoop al op. En doen ze toch een poging de deur te saboteren, dan komen ze van een koude kermis thuis.

Veiligheidssloten op garagedeuren maken ze nog veiliger

Wie kiest voor het kopen van goede garagedeuren bij een specialist, is verzekerd van garagedeuren die voorzien zijn van sterke sloten, ook wel veiligheidssloten genoemd. Dit zijn speciale sloten met een politiekeurmerk, die voor inbrekers onmogelijk kapot te maken zijn. Let er op dat je bij de aankoop van een garagedeur ook goede sloten mee koopt, zodat je verzekerd bent van een deur die optimaal beveiligd is tegen inbraak.

Veilige deuren gaan lang mee

Prettig aan veilige garagedeuren kopen is ten slotte dat deze kwaliteitsdeuren lang meegaan. Ze staan bekend om hun duurzaamheid. Daarom is het verstandig om te investeren in deuren van een bovengemiddelde kwaliteit. Voor garagedeuren geldt namelijk, net als voor veel andere producten, dat goedkoop vaak verkeerd uitpakt. Succes en geniet alvast van vele jaren garagedeur plezier!

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button