Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Tips

Een leuk cadeau voor je medewerkers!

Wil jij jouw medewerkers laten zien dat je ze waardeert door middel van een cadeau? In dit artikel lees je welk cadeau het meest geschikt is voor je medewerkers. Zo ben jij helemaal op de hoogte en weet je precies wat je voor ze kunt halen. Het is namelijk wel zo leuk om ze eens in de zoveel tijd eens te verassenen en te bedanken doormiddel van een leuk cadeautje. Lees snel verder als je nieuwsgierig bent. 

Cadeaukaart als cadeau voor je personeel

Het geven van cadeaukaarten is de afgelopen jaren heel populair geworden. Ook wordt een cadeaukaart de laatste tijd steeds vaker aan personeel gegeven Steeds meer werkgevers geven medewerkers een cadeaukaart met feestdagen, verjaardagen, als bedankje of voor andere werkgerelateerde gelegenheden. Nu ben je vast benieuwd waarom cadeaubonnen dan zo geschikt zijn. Hieronder lees je wat de voordelen zijn van het geven van cadeaukaarten aan je personeel. 

De medewerkers worden productiever

Op het moment dat een medewerker zich gewaardeerd voelt, gaat hij of zij vaak harder werken. De productiviteit neemt toe en dat is natuurlijk fijn om te zien als werkgever. Je kan dit creëren door een leuke cadeaukaart te geven aan het personeel.  Uit onderzoek blijkt namelijk dat medewerkers het liefst een cadeaubon van de werkgever ontvangen als cadeau. Een cadeaubon is ook nog eens makkelijk te halen als werkgever dus dat is ook mooi meegenomen. 

Financieel aantrekkelijk

Het geven van een cadeaukaart is ook nog eens financieel aantrekkelijk voor de werkgever. Wanneer je de cadeaukaart namelijk koopt via de juiste aanbieder heb je soms te maken met aantrekkelijke B2B-voorwaarden. Hierdoor geef je een cadeaukaart van een bepaalde waarde, maar betaal je als bedrijf minder dan de waarde die op de kaart staat. Zoek dit dus goed uit voor je de kaarten haalt, want dit kan je heel wat geld schelen als je veel kaarten haalt. 
Een verjaardagscadeau voor een man kan je kopen bij HUMK.

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button