Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Tips

De voordelen van vintage shoppen op een rij!

Steeds meer mensen houden van vintage, retro en tweedehands meubels van Studio Nine Design uit Bergen op Zoom. Het is betaalbaar en je hebt meteen een uniek item. Het gescoorde tweedehands item heeft een bijzonder verhaal en vaak weet je niet precies wat een item allemaal al heeft meegemaakt. dat maakt het juist zo leuk en mysterieus. In dit artikel lees je wat de voordelen zijn van vintage shoppen. Lees snel even verder dus. 

Je kunt oude items leuk combineren

Oude items kun je heel leuk combineren met nieuwe items. Zie dit dus als een leuke uitdaging. Zowel in je interieur als in je kledingstijl. Woonaccessoires en meubels uit de jaren ’50, ’60 en ’70 geven mensen vaak een vrolijk en warm gevoel. Iets moderns met iets klassieks. Iets basics met iets bijzonders. Het maakt het geheel af als een kers op de taart. Je creëert meteen een unieke en bijzondere kledingstijl of woninginrichting die niet iedereen al heeft.

Het is beter voor het milieu

Een ander groot voordeel wat veel mensen steeds belangrijker vinden, is dat vintage shoppen duurzaam is en veel beter is voor het milieu dan nieuwe items kopen. Door het hergebruiken van dingen draag je bij aan een betere wereld en minder afval. Maak elkaar dus wat vaker blij met elkaars overbodigheden en doe afstand van items waar je zelf niks meer mee doet. 

Er zijn veel leuke vintage merken

Ben je overtuigt om vintage te winkelen? Dan heb je nu misschien alleen nog de vraag waar je die leuke items dan kun scoren. Tegenwoordig zijn er veel verrassende plekjes om vintage te kunnen shoppen. Denk aan een online platform als Vinted of denk aan een leuke en unieke meubelzaak als Studio9Design. Genoeg keuze dus!

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button