Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Interieur

Verschillende eetkamerstijlen

Je eetkamer kan op ontzettend veel verschillende manieren ingericht worden. Er bestaan tegenwoordig erg veel verschillende soorten eetkamerstijlen. Hierdoor kan jij de eetkamer helemaal naar wens stijlen. Kies je bijvoorbeeld voor een strakke, moderne stijl, of zie je juist liever veel kleur in je interieur terug? Als je eenmaal een bepaalde stijl hebt gekozen, wordt het een stuk makkelijker om bijpassende meubels, zoals eetkamersets en banken te kiezen. Je maakt de eetkamer vervolgens helemaal compleet met kleine details zoals lampen en accessoires. Voor welke stijl kies jij? Met deze stijlen kun je alvast wat inspiratie opdoen. 

Strakke stijl in de eetkamer

Tegenwoordig is een strak interieur helemaal in. Niet zo gek, want een strakke stijl zorgt voor een chique, moderne uitstraling. Een strakke stijl hoeft niet te betekenen dat er geen warmte of sfeer in de ruimte is. Kies bijvoorbeeld voor een houten eetkamerset met een leren bank voor een warme look. Om je eetkamer een moderne uitstraling te geven, kun je deze inrichten met verschillende vormen en materialen in minimalistische kleuren, zoals grijs. Ook kun je door middel van zwart en wit contrast creëren. Zo kun je bijvoorbeeld witte muren en vloeren combineren met zwart meubilair. Om te voorkomen dat de eetkamer er kil uit komt te zien, kun je deze aanvullen met meubels van hout en velvet. 

Eetkamers met kleur

Wil je liever juist kleur terug zien? Dan is een kleurrijke eetkamerstijl een goed alternatief. Zo kun je bijvoorbeeld je eetkamer origineel inrichten met retro meubels in primaire kleuren. Je kunt ook je eetkamer kleur geven zonder dat de meubels gekleurd zijn. Ook met een mooi gekleurd behang kun je je eetkamer namelijk kleur geven. Verder kun je ook minimalistische kleuren combineren met lichte kleuren. Kies bijvoorbeeld voor grijstinten met af en toe wat roze voor een knusse, gezellige sfeer. Tot slot is ook de scandinavische stijl erg mooi en kleurrijk. In deze stijl zie je vaak mooie design elementen terug, samen met lichtblauwe muren en blauwe accessoires.

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button