Klantgericht
Met de hand gemaakte tafels
Mooiste designs
Beste service
Interieur

Hoe kan je jouw woning inrichten volgens de nieuwste interieurtrends van 2022?

Als je besluit om te gaan verhuizen, is het inrichten van je woning iets waar veel mensen erg naar uit kijken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je uit huis gaat en voor het eerst je eigen plek kan gaan inrichten. Je kan je eigen style verwerken in je woninginterieur en er echt je eigen plek van maken, wat natuurlijk super leuk is! We gaan je daarom in dit artikel een aantal ideeën geven om je woning volgens de nieuwste interieurtrends van 2022 in te richten.

Epoxymeubels

Meubels van epoxy worden ieder jaar steeds bekender en geliefder. Het is ook zeker begrijpelijk want een meubel van epoxy is een bijzondere toevoeging aan je woninginterieur. Epoxy leent zich uitstekend om de meest bijzondere ontwerpen mee te maken zoals een giethars epoxy tafel. Meubels van epoxy brengen ook veel voordelen met zich mee. Epoxy is zeer duurzaam en vochtbestendig. Er zijn met epoxy ook veel verschillende ontwerpoplossingen te maken en het materiaal heeft een goede slijtvastheid. Naast dat het materiaal dus erg goed is, is het een bijzonder meubel om te verwerken in je woning. 

Lampen in de de spotlight

Het verwerken van lampen en verlichting in woningen, wordt steeds meer gedaan. Lampen worden net zo goed gebruikt als een kunstobject in het huis. Er worden steeds grotere, extravagante designs voor lampen gemaakt. Het is dus zeker een goede toevoeging aan je interieur. Naast dat de lamp zorgt voor verlichting, dient het ook als mooi decor. Naast mooi ontworpen lampen wordt er ook steeds meer gebruikt van ledverlichting zoals kerstlichtjes. Ook worden er steeds vaker spotjes die je van kleur kan veranderen geïnstalleerd en andere soorten verlichting om het huis karakter te geven. Op een simpele en voordelige manier kan je door middel van verlichting of een mooie lamp je woning net tot een ander level brengen.

Terug in de tijd

Het is in de opkomende jaren steeds meer een trend geworden om vintage kleding te dragen of om een vintage haarstijl te dragen. Ook voor woninginterieur is de vintagestijl weer helemaal terug in stijl. Vintage meubels zijn dus zeker aan te raden. Vind je een mooie vintage bank bij de kringloper? Zeker kopen dus!

Related Articles

Wilt u meer weten over onze epoxy tafels of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.
Back to top button